Dienstverlening

Hoe het werkt

Uw bedrijfsfinanciering, geregeld in 3 stappen

Business & Financial Consult

Kennismaken met ons kan vrijblijvend en ongedwongen met een kop koffie. Als wij rond de tafel zitten zullen wij door te luisteren naar uw wensen en doelstellingen samen bepalen hoe EM bedrijfsfinancieringen u verder kan helpen. Dat kan op allerlei manieren. U bepaald wat het beste bij u past. Duidelijke afspraken over onze rol en de kosten horen daarbij.

Kennismaking

Adviesplan

Kies uit de best mogelijke financiering

Als ondernemer geeft u uw financiƫle zaken bij voorkeur in vertrouwde handen. Aan iemand uit de eigen omgeving, met de juiste kennis en ervaring en met veel aandacht voor een duidelijke uitleg.
EM bedrijfsfinancieringen weet hoe zakelijke financieringen tot stand komen en houdt er rekening mee dat elke financieringsvorm zijn eigen voorwaarden en kleine lettertjes heeft. Wij helpen u een gefundeerde beslissing te nemen en weten welke financieringsvorm past bij de investering die u voor ogen heeft.

Een goede onderbouwing vergroot je kans

Door een uitgebreid netwerk kunnen wij gebruik maken van bijna alle beschikbare professionele verstrekkers. Omdat wij volledig onafhankelijk opereren zoeken wij de partij(en) die het beste bij u past en begeleiden wij u op een efficiƫnte manier door het hele proces.

w

Aanvraag